Selçuk DERELİ, MHK'ya Resti Çekti


UEFA tarafından açıklanan klasman listesinde birinci torbaya yükselemediği için hakemliği bırakan Selçuk Dereli, Merkez Hakem Kurulu’na da rest çekti.

Eski FIFA kokartlı hakem, Merkez Hakem Kurulu’nun devre arasında yapılacak üst klasman hakem ve yardımcı hakem seminerine kendisine plaket vermek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek için yaptığı davete olumsuz yanıt verdi.

Hakem İşleri Müdürü Sürhat Müniroğlu’nun dün telefonla arayarak MHK’nin davetini yaptığı Dereli’den böyle bir organizasyonun içinde kesinlikle yer almayacağı şeklinde yanıt aldığı öğrenildi.

Bilindiği gibi deneyimli hakem, Oğuz Sarvan MHK’si göreve geldiğinden bu yana kendisine karşı samimi olmayan davranış ve tutumlarıdan rahatsızlık duyduğunu ifade etmiş, son olarak da kurulun UEFA’ya bildirilen listede adını üçüncü sıraya yazmasından sonra hakemliği bırakma kararı almıştı.

2 yorum:

Talat Akbulut dedi ki...

Sevgili Selçuk, terhis olan asker gibi bu saatten sonra babaannem de rest çeker o resti TFFHGD genel başkanı iken arkadaşlarını koruyarak,yada iki maç uğruna TFFHGD genel başkanlığını terketmeyerek çekecekti hafızalarda kalamayacak kadar silik bıraktı hakemliği iyi adamlık farklı iyi yöneticilik çok farklı

varol dedi ki...

Yapma ya Selçuk Bey hakemliği bıraktımı. Vah vah çok üzüldüm ya... Oh oh şıkıdım şıkıdım. Hele şükür ya üç büyükler dışındaki takımlar kurtuldu desene. Özelliklede ES-ES (ESKİŞEHİR SPOR) adama bak ya neymiş UEFA'ya yükselememiş. Hakan SİVRİSELVİ'nin hakemliği bırakış nedenine bak, bunukine bak. Hakan ne kadar onurlu, bu ise... Ne kadar küçük düşünüyor ya sanki Türkiye Ligleri lig değil. UEFA da yılda bir maç ya yönetecek ya yönetmeyecek Türkiye'yi feda ediyor. Yazık çok yazık. Hatta yazıklar olsun.