İl Hakem Kurulu Sitelerine, İstanbul İHK da Eklendi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakem maç ücretlerini direkt hakemlerin hesaplarına yatırmaya başlaması uygulaması ile start alan TFFHGD ile organik bağlarını kesme çalışmalarına, İl Hakem Kurulu Başkanlıklarından destek devam ediyor.

TFFHGD Şube Sitelerine alternatif olarak illerde İl Hakem Kurulu Başkanlıkları sitelerinin kurulmaya başlaması, Malatya, Mersin, Afyonkarahisar, Bolu, Zonguldak ve Siirt İl Hakem Kurulları Başkanlıklarından sonra  İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı ile devam etti.

20 Ocak 2010 tarihi itibari ile yayına başlayan İstanbul İl Hakem Kurulu sitesine yayın hayatında başarılar diliyoruz öncelikle ancak; site anasayfasında "TFFHGD İstanbul Şubesi" yazmasına bir anlam veremedik. Demekki hala sıyrılamamış dernekten ya da sitenin maddi kaynağını dernekten mi alıyor acaba?

TFFHGD İl Şube internet siteleri ise, site ana sayfalarında bangır bangır bağırıyorlar.. "Maç yüzdelerini getiriiiinn !" diye. Bir çok ilde bu yüzdeler verilmezken, İl Hakem Kurulu'nun baskı yaptığı bazı illerde ise hakemler bu yüzdeleri vermek zorunda kalıyor, istemeyerek de olsa.. Sayın İl Hakem Kurulu Başkanları, Dernek dediğin sosyal bir faaliyettir, üyelik gönüllüdür, Futbol Federasyonu bile organik bağlarını kesmeye başlamışken, sizler hangi hak ile hakemleri üye aidatı için zorluyorsunuz.. Ya sezon sonunda ne yapacaksınız? MHK, vize için Dernek Makbuzuna gerek görmeyecek, 48 TL'yi zorla mı verdireceksiniz, yoksa vermeyenlere maç da mı vermeyeceksiniz..? Bırakın artık bu dernek işlerini, Dernekler gitsin, diğer tüm dernekler gibi kendilerine bağış bulsunlar, kaynak bulsunlar.. Dernek Şubeleri ve Dernek Genel Merkezi, büyük çoğunluğu öğrenci olan hakemlerimizin cebinden, sırtından çeksin artık ellerini...

İl Hakem Kurullarımızın site açma uygulamalarının diğer illerde de bir an önce başlaması dileği ile...

İşte İl Hakem Kurulu Siteleri:



















Not: Göremediğimiz İl Hakem Kurulu sitemiz varsa özür diliyoruz, site linkini YORUM bölümüne yazın, ekleyelim..

0 yorum: