Asparagas Haber Çıktı, Mertlik Bozuldu !

13 Ocak 2010 günü, www.sporetik.com isimli sitede "MHK Başkanı Forma mı Satıyor?" başlıklı bir yazı çıktı... Yazı aynen şöyle:
"Daha önceki haberlerimizden birinde bir müjdeli haberden bahsetmiştik. KURAL18 hayata geçiyor demiştik. www.kural18.com hala hizmete geçmedi fakat www.kural18.org bütün hakem camiasının hizmetinde. Yalnız baştan belirtmek gerekir. Site ana sayfasında Kural18.org'un MHK başkanı Oğuz Sarvan ile bir ilişiğinin bulunmadığı belirtilmiş. Öncelikle aldığımız duyum, bu sitede satışı yapılan formalarla ilgili federasyonun destek verdiği. Federasyonun bu konudaki lojistiğinin sebebi ne olabilir ki? MHK başkanının da siteyle bir ilişiği yokken federasyon durduk yerde neden lojistik destek sağlasın? Formaları inceledik. Amatör müsabakalarda giyilen formalar ile UMBRO formalar sanki daha önce federasyonun elinde bulunan formalar. Site aynı zamanda federasyondan izin almadan federasyonun rozetine kadar yaptırmış. Yazılardan birinde de hakem olarak görev aldığımız müsabakalar, ibaresiyle başlayan yazı 10 yıldır polis ve hakem olduğunu da söylüyor. Bu kişi kim Sarvan? Ya site kapansın ya gözlemciliğini al.
Diğer bir yandan KURAL18.org sitesindeki tablolar ile KURAL18.com sitesindeki tablolar ve sistem aynı. Asla suçlama yapma taraftarı değiliz fakat bu sitenin Oğuz Sarvan'ın olmadığı bizim ekibimize pek de inandırıcı gelmedi. Ya siz inandınız mı?"

Sitemizin anasayfasında da açıkça belirttiğimiz gibi, sitemizin www.kural18.com sitesi ile hiç bir ilgi ve alakası yok. Hele hele Sayın Oğuz SARVAN ile hiç bağı yok. Sitemizdeki hakemler maç görev sayıları istatistikleri Sayın Oğuz Hocamızın bir zamanlar yaptığı çalışmadan esinlenilmiştir. Ayrıca yeni bir çalışma değil, sezon başından beri devam eden bir çalışmadır. Hakemlerimiz açısından yararlı ve takip edildiğini düşündüğümüz için, Oğuz Hocamızın bir zamanlar yaptığı bu çalışmayı devam ettirmek istedik.

Formalara gelince... TFF, bu yıl Diadora firması ile anlaştı, ne gezer Umbro Marka forma Futbol Federasyonunda... Klasman Hakemleri için reklam amaçlı formalar yapılır, sözleşme gereği Klasman Hakemlerine dağıtılır..

Eyy Spor Etik yazarları.. Sizin için gerçekler önemli değil tabi.. Bir yerinden tutmak önemli olan, masa başında yaz haberi, araştırma, Çamur At İzi Kalsın...MHk Başkanı sayın Oğuz SARVAN' ın ne işi olur site ile forma ile.. Vur da nasıl vurursan vur.. Hep aynı kafa...

Bu sitemizi açarken, Oğzu SARVAN Hocamızın isminin böyle kullanılacağı aklımıza hiç gelmemişti. .Oğuz Sarvan Hocamızın tek suçu, Kural18 isimli sitenin domainini alırken org ve net domainlerini de almamak mı.. Baktık, Kural18.org domaini boş ve satın aldık... Üzüldük, böyle bir durum aklımıza gelseydi, hemen siteyi kapatırdık.. Ancak meydanı da Spor Etik gibi etiksiz sitelere bırakmak istemiyoruz.

Hakemler ve Hakem Camiası ile ilgili güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.. Siz okuyucularımızın da desteğini bekliyoruz..


Şimdi siz bu Spor Etik sitesi haberine inandınız mı?

1 yorum:

Mehmet dedi ki...

Sporetik ve mavikokart gibi siteler bölücü siteler. Onun için dikkate almayın boşverin.