Kural Bilginizi Test Edin

Futbol Hakemlerimizin forma ve malzeme yönünden devamlı sıkıntı çektiğini biliyoruz.Tüm illerimizde il hakemlerimiz her biri ayrı forma tipleri ile hakem triosu olarak karşılaşmalara çıkıyorlar.

TFFHGD Genel Merkezi de bir süredir kendi dertleri ile uğraştığından hakem forması üretimini durdurdu. Tüm illerimizden hakem kardeşlerimizin hakem forma ve malzemeleri konusunda yoğun talepleri var. Bu talepleri karşılayabilmek için bir çalışma yapmayı uygun bulduk.

Elimize ürünler ulaştıkça burada yayınlayacağız.. Ürün resimleri ve fiyatlarını burada inceleyebilirsiniz.

İLETİŞİM:
Msn: kural18.org@hotmail.com
Tlf: 0 532 227 19 96
0 505 358 19 96

ONLİNE İLETİŞİM ( Sorularınıza Anında Cevap Alın )

Sipariş İçin Önemli Notlar:
*Aşağıdaki Sipariş Formunu doldururken her bir bölümde net bilgiler yazmalısınız. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra siparşinizde bir sorun yoksa aynı gün içinde gönderilecektir.

*Özellikle Siparişinizi belirtirken Renk, Beden Ölçüleri ve Adetleri konusunda net bilgiler veriniz.

*
Siparişlerde kargo bedeli alıcıya aittir. (Türkiye'nin her yerine 7.00 TL)

*Siparişinizi teslim alma sırasında (Kapıda Ödeme Sistemi) sipariş bedeli ödeme (PTT Kargo) şeklinde net belirttiğiniz adresinize teslim edilir. Ürün belirttiğiniz adrese gelir, ürünü teslim alır, ücretini kargo elemanına verirsiniz.

1. Tip Formalar
1. Tip Formalarımız Klasman Hakemlerimizin daha önce giydiği ve halen tüm illerde genelde il hakemlerimizin giydiği formalar. Bu formalarda tek tek de sipariş verebilirsiniz. Forma, Şort ya da Tozluk, neye ihitiyacınız varsa sadece ihtiyacınızı sipariş verebilirsiniz.

Sipariş için aşağıda bulunan sipariş formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Özellikle hangi tip forma talebiniz olduğu, renk, beden ölçüleri ve miktarını açıkça net bir şekilde belirtmelisiniz. Kısa ve uzun kollu formalarımız mevcuttur.
Fiyatlar:
1. Tip Hakem Forması : 27 TL
1. Tip Füme Hakem Şortu: 18 TL
1. Tip Füme Hakem Tozluğu:
8 TL


1. Tip Füme Forma-27 TL

1. Tip Kırmızı Forma-27 TL

1.Tip Sarı Forma-27 TL

1.Tip Fume Şort-18 TL

1.Tip Fume Tozluk-8 TL 


Umbro  Hakem Formaları (Orjinal)
*Orjinal Umbro Markalı hakem formalarımız geçen sezon Klasman Hakemlerimizin giydiği formalardır. Füme, Sarı ve Türkuaz renkleri vardır. Takım halinde sipariş verebilieceğiniz gibi, sadece şort ve tozluk siparişi de verebilirsiniz.

*Kısa ve Uzun Kollu formalar stoklarımızda mevcuttur.
Fiyatlar:
1 Takım (Forma,Şort,Tozluk) Umbro Forma: 76 TL
1 Adet Umbro Forma: 35 TL
1 Adet Umbro Şort: 29 TL
1 Adet Umbro Tozluk: 12 TL
 


Umro Orjinal Füme Forma-35 TL 

Umbro Orjinal Sarı Forma-35 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Forma-35 TL

Umbro Orjinal Füme Şort-29 TL

Umbro Orjinal Sarı Şort-29 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Şort-29 TL

Umro Orjinal Füme Tozluk-12 TL

Umbro Orjinal Sarı Tozluk-12 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Tozluk-12 TL
 
Acme Tornado Orjinal Hakem Düdüğü
Acme Tornado Orjinal Hakem Düdüğü tüm dünayda her türlü spor dalında kullanılan, Fox 40 Hakem Düdüğünden kalite olarak daha üstün orjinal Hakem Düdüğü. Düdüklerimizin Sarı, Kırmızı ve Beyaz renkleri mevcuttur.
Fiyatı: 12 TL


FOX 40 Orjinal Hakem Düdüğü
Fox 40 Orjinal Hakem Düdüklerimizin Kahverengi, Siyah, Gri, Mavi ve Kırmızı renkleri mevcuttur.
Fiyatı: 12 TL

Sarı - Kırmızı Kart Çifti
Fiyatı: 5 TL

TFF Yaka Rozeti (Metal Kesme)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amblemi Rozet. Metal Kesme, Kaliteli...
Fiyatı: 5 TL

İl Hakemi, Bölgesel Hakem ve Yrd, Ulusal Hakem ve Yrd, Üst Klasman Hakem ve Yrd Kokartları
İl Hakemi Kokartlarımız PVC kaplıdır. Sipariş verecek olan arkadaşların, kokart ücreti düşük olduğundan dolayı 1-2 kokart siparişi gönderilememektedir. Diğer hakem arkadaşların da ihtiyaçlarının sorularak toplu sipariş verimesi daha uygun olacaktır.
Merkez Hakem Kurulu bilindiği üzere 2010-2011 Futbol Sezonu için Hakem Klasmanlarını belirledi. Hakem Klasmanları belirlenirken, MHK, Hakem Kadrolarında da önemli değişikliklere gitti.

Yeni hakem kadroları HİF Hakemi, İl Hakemi, Bölgesel Hakem, Ulusal Hakem ve Üst Klasman Hakemi olarak oluşturuldu. Hakem Kadroları ve yükselme şartları için TIKLAYINIZ...

Yeni oluşturlan hakem kadrolarında Merkez Hakem Kurulu, kokart renklerinde de değişikliğe gitti. Buna göre:

HİF Kokartı: HİF ÖZEL (Aynı Kaldı)
İl Hakemi Kokartı: SARI RENKTE
Bölgesel Hakem-Bölgesel Yardımcı Hakem Kokartları: YEŞİL  RENKTE
Ulusal Hakem-Ulusal Yardımcı Hakem Kokartları: MAVİ RENKTE
Üst Klasman Hakem ve Yardımcı Hakemi Kokartları: KIRMIZI RENKTE

olarak tekrar düzenledi. Yapılan bu değişiklikle hakemlerimizin kokart ihtiyacını karşılamak üzere bir çalışma yapmayı uygun gördük. Kokartlarımız kaliteli baskı, sudan etkilenmeyen maddeden imal edilmiştir. İşte yeni kokartlarımız, fiyatları ve sipariş formu:

Sipariş İçin Önemli Notlar:
*Aşağıdaki Sipariş Formunu doldururken her bir bölümde net bilgiler yazmalısınız. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra siparşinizde bir sorun yoksa aynı gün içinde gönderilecektir.

*Özellikle Siparişinizi belirtirken Renk, Beden Ölçüleri ve Adetleri konusunda net bilgiler veriniz.

*
Siparişlerde kargo bedeli alıcıya aittir. (Türkiye'nin her yerine 7.00 TL)

*Siparişinizi teslim alma sırasında (Kapıda Ödeme Sistemi) sipariş bedeli ödeme (PTT Kargo) şeklinde net belirttiğiniz adresinize teslim edilir. Ürün belirttiğiniz adrese gelir, ürünü teslim alır, ücretini kargo elemanına verirsiniz.

*Kokartlarımızın fiyatı düşük olduğu için, tek kokart siparişi vermemeye özen gösteriniz. Kargo ücreti ile birlikte tek kokart fiyatı 9.50 TL ye gelmektedirç Mümkün mertebe bölgenizdeki ve ilinizdeki hakemler ile birlikte toplu sipariş vermeniz yararınıza olacaktır.

Kokartlar Fiyatı: 2.50 TL

 İL HAKEM KOKARTI

 Fiyatı: 2.50 TL

BÖLGESEL HAKEM KOKARTI

Fiyatı: 2.50 TL

ULUSAL HAKEM KOKARTI
Fiyatı: 2.50 TL

Selex Hakem Bayrağı
Selex marka hakem bayrağımız, ithal, özel kılıfında, kılıf içerisinde, metal çubuklu ve aynı zamanda istenilen boyuta ayarlanabilen özelliği, ele yapışan maddeden üretilmiş özel tutma kısmı, bayrak kısmı çıkartılıp yıkanabilecek şekilde ve farklı desenle dizayn edilmiş, yağmurdan etkilenmeyen polyester kumaştan imal edilmiş, çantada kolayca taşınabilecek boyutlara küçülebilen kullanışlı ve ergonomik...


Selex Hakem Bayrağı:
Fiyatı: 29 TL



California Hakem Cüzdanı Seti
California Hakem Cüzdanı Seti, içerisinde Tafsilat Kartı ( Sarı-Kırmızı Kartlar ve Oyuncu Değişikliklerini Yazmak İçin), Kurşun Kalem, Sarı ve Kırmızı Kart ve Hakem Forması cebinde kolayca taşınabilecek şekilde hafif ve forma cebine uyumlu Cüzdan'dan oluşmaktadır.


Fiyatı: 14 TL

Top-Kale Parası (METAL KESME)                  
Karşılama başlangıcında başlama vuruşunu yapacak olan takımı belirlemede kullanılan Top-Kale (Yazı-Tura) Parası. Bir tarafında futbol topu, diğer tarafında kale resmi var.   Metal Kesme, Kaliteli
Fiyatı: 5 TL

12 yorum:

TFFHGD ile Tamam mı? Devam mı? dedi ki...

Yıllardır her dernek seçimi döneminde bir çok hakemin hakemliğinin bitmesine, kiminde dik duruyor, kimine yamuk duruyor denmesine, ve bir o kadar sterese neden olan TFFHGD ile devam mı edeceğiz, yoksa tamam mı diyeceğiz.. TFFHGD ile tüm organik bağlarını kesen MHK ve TFF, bu ezon sonuda hakemlik vizesi yapılması için dernek üye aidatının ödenmesi şartını kaldırdı.
TFFHG internet siteleri barım barım bağırıyor, maç ücretlerinden kesilen yüzdeleri getirrriiinnn.... diye..
Vermeyelim maç yüzdelerini, sene sonu da 48 TL üyelik aidatlarını vermeyelim, çıksın artık hayatımızıdan bu TFFHGD.. Bize siyaset lazım değil.. Bize maç lazım, antrenman lazım, çalışmak lazım...

Kadir DUMAN dedi ki...

TFFHGD ile devam etmek gerekli. Çok şey yazmayacagım. Sürüden ayrılanı kurt yer diye bir atasözümüz var. Daha da önemlisi, Örgütlü gücün herşeyin üstesinden gelecegine inanmak lazım. Sıcak gündem tekel işçileri. Herşey para demek degildir. 3 Tane fazla maç alır, cebine 3 kuruş fazla korsun ama bunu verenler yarın senin kişiliğinide isterler. Bir yol önce maç verecegiz diye oynu şuraya vereceksin demediler mi? Demokrasi de oy namus degil mi? Üç maç fazla almak mı? Oy mu. Tercih sizin...

Adsız dedi ki...

En çok oy C şıkkına veriliyor. Neden C şıkkı... Engellerse penaltıdır..

Talat Akbulut dedi ki...

TFFHGD hakemin sendikasıydı,hakemliğin ötesinde türkiyede her ilde örgütü olan ender sivil toplum kuruluşuydu,ancak kendi arkadaşlarını bile savunamayan aciz insanların eline geçti BEN İYİ DÜDÜK ÇALIYORUM O ZAMAN İYİ DERNEKÇİYİM mantığı hakim oldu unutmayalım BÜLENT YAVUZLARIN ,ALİ KUNAKLARIN ESKİŞEHİRDE ATIŞKAN OTELDE HAKEMLERİ GECE 03.00 TE ODASINA ÇAĞIRIP TEHDİT ETTİĞİNİ, HACI ERDOĞDU DİYADİNİN KURANA EL BASTIRDIĞI GÜNLERİ,METİN TOKAT'IN SIRF HAKEMLER TEHDİT EDİLDİĞİ İÇİN LİSTE YAPMADIĞINI VE SEÇİMDEN ÇEKİLDİĞİNİ. o günlerde bu ayıbı paylaşanlar bu gün mağduru oynuyorlar.adeta işgal ettiler derneği TFFHGD ni bitirdiklerini sanıyorlar ama yeniden ehil ellerde olursa çabucak ayağa kalkar derneğimiz. yazık etmeyelim 21 yıllık emeğe lütfen

Adsız dedi ki...

aynen katılıyorum.ne varsa bu dernekte hala bırakıp gitmediler.insanları zor duruma sokuyorlar sadece kendi hırslarını tatmin etmek için.

Adsız dedi ki...

yıllardır çekilen acılar bakıyorumki hala devam ediyor.içim acıdı
yazık birarpa boyu yol alınmamış.beylerr lafım siz yöneticilere şikayetçi olduğunuz konuları şimdi fırsat elinize geçtiği halde neden düzeltme yoluna değilde dahada kötü yapma yolundasınız.yillardır uyudunuz
hala uyanamadınız.gençlere böyle birbirinizi yiyerek mi örnek oluyorsunuz.onun bunun adamı olmakmı iyi, dürüstlük içinde ayrışmadan birlik olmakmı.emin olun genç hakemlere üzülüyorum.taraf olmazssa maç yokmu onlariçin.kimin için ne için taraf olmak lütfen beyler kendinize gelmeniz lazın.acınızı almak değil.dürüst olun lütfen.......................

Emre Tatar dedi ki...

BU MSJ İÇİN TEŞEKKÜR EDIYORUM . YALNIZ BU KONU HAKKINDA BİZ HAKEMLERİ DAHA DETAYLI BİLGİLENDİRİRSENİZ DAHA COK SEVINIRIM CUNKU BUNLARI SÖYLEMEK BİZE ANLATMAK BAZILARIN İŞİNİ BOZUYOR VE BİZE HİÇBİŞEY SÖYLENMİYOR . ZATEN ALDIGIMIZ PARA AZ BİDE DERNEKLERE PARA ÖDEMIYELIM ..

Adsız dedi ki...

emre kardeşim sözüm herkese kişiye değil.faalhakem dernekte görev alır.komiteye ters düşen kararları alamazlar alırlarsa maç vermezler.Faal gözlemciyse işi zor komite yanlısı olmak zorunda.Yoksa gözlemcilik görevi alamaz alamayınca cebi para görmez onun için komitenin uydusu olmak zorunda.faalhakemler derneği bunlardan ne farkı var.kimleri savunmuşlar şimdiye kadar.kınamadan öteye gidemediler yıllardır.savunursan ne maç var nede gözlemcilik.İş zor yani.yıllardır savunduğum bişi var buna ne derler bilmem bana göre son derece adil oysa:türkiyede kaç tane MHK üyesivar.benim zamanımda 7 bölgeydi sanırım hala öyle,bu bölgeler kendi üyelerini seçip gönderseler onlarda kendi aralarında başkanlarını seçsin çok mu zor bu
bakın bakalım bu kadar şikayet olacakmı.Senin adamın benim adamım diye bişi kalırmı.AMA NERDE O YÜREKLİ TFF BAŞKANI.Çok denediler bide bunu denesinler hakemler nasıl kaynaşır görsünler.hakemin hakemden başka dostu yok ama hakemden daha beter düşmanıda yok.şu an MHKY soruyorumçok şikayetçi idiniz neye çare oldunuz.Ayrılık tohumlarını daha fazla serptiniz.uydu olmayın ,aslınıza dönün.dernekler oyun salonu değil eğitim salonu olsun,olsunkiherkes bişiöğrensin.büyükler deneyimlerini aktarsın.eskiden biraz olsun böleydi şimdi bişi kalmamış.yazık üzülüyorum.bizlerde zamanında derneklereaidat verirdik ama nereye gittiğinide bilirdik.hesap sorardık çünkü.

Adsız dedi ki...

MHK BAŞKANI Oğuz sarvan kardeşim Hakemlik zamanında dürüst bi insandın MHK başkanı oldun neden bu kadar değiştin neden adam kayırıyorsun.baban sayesinde geleceğin yere çok çabuk geldin diyenlerden hınç alacağınmı var.Sana yakışmıyor.senin gibi eğitimli birinin yapacağı işler değil.Buralar gelip geçici.bi etrafına bak.görevi bırakınca kaç tanesi yanında olacak.bu konularda sen herkesten daha tecrübelisin.Yazık değilmi onca hakemin hayatıyla oynadın yakıştımı sana.ben yakıştıramadım ama sen kendineyakıştırdığına göre bişi diyemem ama önünde yıllar var.Geriye bakmazssan önünüde göremezssin.kendin ol lütfen.Muzaffer Sarvan nınoğlu olduğunu unutma yeter.Koruyucu kollayıcı ol......................

Adsız dedi ki...

yazdıklarımbirilerine mi dokundu kaldırdınız.olmadı şimdi sizde tafarmısınız

Kural18.org dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kural18.org dedi ki...

Buradan hiçbir yazı kaldırmadık... Yazılan yorumlar kendiliğinden denetimden geçmeden anında yayayınlanır.. Yorumunuz bize ulaşmamış ya da siz gönderirken bir hata yapmış olabilirsinz.. Ayrıca kaldırılan yorumlarla ilgili site sistemi kaldırıldığı yere " Bu yorum silinmiştir " gibi bir not düşüyor.. Aynen yukarıdaki gibi.. (Örnek olsun diye yaptık :)))