Fenerbahçe Kara Listeye Bir Hakem Daha Ekledi

Sarı-Lacivertliler, kararları büyük tartışma yaratan genç hakeme ateş püskürüyor. Taraftarlar Facebook ta bir grup bile kurdu!

F.Bahçe’de Diyarbakırspor karşılaşmasının hakemi Koray Gençerler’e karşı öfke devam ediyor. Gençlerler’in taraflı bir yönetim gösterdiğini ve sürekli aleyhlerine karar verdiğini düşünen Sarı-Lacivertliler, artık maçlarında bu ismi istemiyor. Güiza ve Semih’e yapılan hareketlerin penaltı, Mehmet Topuz’a gösterilen kırmızı kartın da hatalı olduğunu düşünen yönetim de Gençerler’i kara listeye aldı. Başkan Aziz Yıldırım daha önce hakemlerin yönetimini eleştirmiş, Fenerbahçe’nin haklarını korumak için Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklamıştı. Baskılar üzerine devam kararı alan Yıldırım’ın da artan hakem hatalarından rahatsızlık duyduğu ifade edildi.
Sarı-Lacivertli kulüpten bugün konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

Taraftarlar da Facebook’ta Koray Gençerler aleyhine bir grup kurdu. F.Bahçeliler’den genç hakeme sanal platformda ağır tepki mesajları yağıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ulan siz kimsinizde hakemleri kara listeye alıyorsunuz.hakemlik kolay bir şeymi zannediyorsunuz!!ilk önce kendi yaptıklarına bakta sonra başkalarına laf at..