Olay Hakem Arsenal'i de Delirtti! / VİDEO


Dünya Kupası play-off maçında Henry'nin topa elle müdahelesini görmeyerek aylarca tartışma konusu olan Martin Hansson bu kez İngiliz futbol severleri çileden çıkaran bir karara imza attı.

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Porto - Arsenal maçını yöneten İsveçli hakem Martin Hansson serbest vuruş verdiği pozisyonda düdük çalmadan oyunu başlatınca Arsenalli oyuncular Porto'nun 2. golünde dondu kaldı.

Porto'nun 2-1 kazandığı maçta Sol Campell'ın geri pasında genç file bekçisi Fabianski topu eline aldı ve İsveçli düdük serbest vuruşu işareti etti. Porto'lu oyuncular Hansson'un düdüğünü beklemeden oyunu başlattı ve pozisyon golle sonuçlandı.

Golün ardından Arsenal Teknik Direktörü Arsen Wenger'in canın çıksın hakem diye bağırdığı öğrenildi...

İşte Hansson tartışılan kararı;

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hakem endirek vuruş vermiş. vuruşu yapacak oyuncu baraj istememiş. hakem elini havaya kaldırıp işaret vermiş. takım arkadaşına verdiği pas sonucu gol olmuş. normal olmayan nedir ki? türk hakemleri topun önüne geçip zorla baraj kurmak isteyerek yanlış yapıyorlar.

Adsız dedi ki...

bunda bişey yok ki forvet hemen kullanmış ve gol olmuş hakemin uygulaması çok doğru bir uygulama çünkü savunmanın ben barraj kurmak istiyorum deme hakkı yok savunma açılmazsa forvet te aç hocam derse baraj açılır

Adsız dedi ki...

bizim hakemleri kötülüyorsunuz da avrupada bizim hakemlerimizden iyi kaç tane hakem var avrupa maçlarında görmüyormuyuz şampiyonlar liginde uefa kupasında milli maçlarda görmedikmi yabancı hakemleri? hepsi hata yapıyor hatasız kul olmaz kasıt olmadıktan sonra korkulacak bişey yok o kadar kötü değil hakemlerimiz. fırat aydınus cüneyt çakır bünyamin gezer ... ve aklıma gelmeyenler bunlar kötü hakem değiller

Adsız dedi ki...

BUZ GİBİ GOL FISTIK GİBİ GOL ADAMLAR UYANIK

Adsız dedi ki...

hakem düdük çalmamış nasıl gol

Adsız dedi ki...

Oyunun tekrar başlaması için yani serbest vuruşun kullanılması için hakemin düdük çalması beklenir diye bir futbol kuralı yok. Düdük çalınmadan başlanabilir. Ancak; hakem baraj kurdursa, baraj kuruluncaya kadar ve hakem yerini alıncaya kadar hakemin talimatı ile düdük beklenir. Futbol oyunu hızlıdır ve daha hızlı olması için hakem oyuna katkı sunmalıdır.

Adsız dedi ki...

BÖYLE GOLÜ HAKEMLER EVSAHİBİ TAKIMIN ALEHİNE YADA DÖRT BÜYÜĞÜN ALEHİNE VERİN DE..GÖRELİM. O SAHADAN NASIL ÇIKARSINIZ..? ÇIKTIKTAN SONRA HAKEMLİK YAPTIRIRLARMI.. HELEDE HANEDAN HAKEMLERDEN DEĞİLSENİZ..RUHUNUZA EL FATİHA........

Adsız dedi ki...

böyle bir pozisyonda düdük işaretinin gerektiğine inanıyorum