Hakem Sabıkalı Çıktı!

G.Saray’ın penaltısını vermeyen hakem Rocchi’nin adı İtalyan futbolunu sarsan şike skandalı ‘Calciopoli’ye de karışmış.
2. yarıda Atletico Madridli Perea’nın elle oynamasına “devam” diyerek Galatasaray’ın elenmesine neden olan İtalyan hakem Gianluca Rocchi, hiç de temiz bir sicile sahip değil.

Rocchi, İtalyan futbolunu sarsan ve Juventus’un küme düşürülmesiyle sonuçlanan “Calciopoli” skandalında adı geçen hakemlerden biri.

Hatta bu konuyla bağlantılı olarak ülkesinde yargılanmış bile. Bununla da kalmıyor. Aynı Rocchi, İtalya’da 2005 yılında oynanan Chievo-Lazio maçına da sahtekarlık karıştırmaktan dolayı yargılanıyor ve daha sonra Napoli Mahkemesi’nde beraat ediyor.

'Hakem görmemezlikten geldi'
Dünkü maçta da skandal bir yönetim gösteren hakem için İspanyollar’ın ünlü gazetesi AS dahi, “Perea’nın çok net olan elini görmemezlikten geldi” yorumu yaptı.

Öte yandan Katalan gazeteleri de, Atletico Madrid’in Galatasaray karşısında hakemin yardımını da alarak, yoluna devam ettiğini yazdı.

1 yorum:

TFFHGD ile Tamam mı? Devam mı? dedi ki...

Yıllardır her dernek seçimi döneminde bir çok hakemin hakemliğinin bitmesine, kiminde dik duruyor, kimine yamuk duruyor denmesine, ve bir o kadar sterese neden olan TFFHGD ile devam mı edeceğiz, yoksa tamam mı diyeceğiz.. TFFHGD ile tüm organik bağlarını kesen MHK ve TFF, bu ezon sonuda hakemlik vizesi yapılması için dernek üye aidatının ödenmesi şartını kaldırdı.

TFFHG internet siteleri barım barım bağırıyor, maç ücretlerinden kesilen yüzdeleri getirrriiinnn.... diye..

Vermeyelim maç yüzdelerini, sene sonu da 48 TL üyelik aidatlarını vermeyelim, çıksın artık hayatımızıdan bu TFFHGD.. Bize siyaset lazım değil.. Bize maç lazım, antrenman lazım, çalışmak lazım...