Bartın'da Hakeme Tokat!


Bartın 1. Amatör küme takımları Bartınspor ile Kozcağız Belediye Spor arasındaki karşılaşmada, kırmızı kart gösterdiği futbolcunun saldırısına uğrayan Bayram Aydın müsabakayı tatil etti.

Gün geçmiyor ki hakemlere saldırı olmasın. Takım mağlup mu oldu? Sahadan oyuncu mu atıldı? Fatura kesilecek makam belli; Hakemler.. Küfürler onlara, dayak onlara.. Bu daha ne kadar sürecek böyle.. Çok ilde artık kimse hakem olmak istemiyor. Doğuda da dayak var batıda da. Güneyde de, kuzeyde de. En son dayak yeme olayı Bartın’da yaşandı. Biz haber yapmaktan bıktık onlar hakem dövmekten bıkmadı. Çıkan yasalar hakemlerin lehine . Hakem dövülme olaylarının azalması gerekirken daha da çoğaldı. Hakemler dayağı yemelerine rağmen bazı kişilerin baskısı sonucu davacı olmaktan korkuyorlar. Hal böyle olunca da fanatikler daha da azıyor. Onları takip edecek kurumlar arasındaki kısır çekişmeler yüzünden hakemlerde şaşırdı. Anlaşılan o ki; bu hakemlerimiz daha çok dayak yiyeceğe benziyor!
Darp raporu aldı.

Bartın Ömertepesi Futbol Sahası"ndaki maçta, ilk yarıyı Bartınspor 1-0 üstün kapattı.

Edinilen bilgilere göre; Müsabakanın 56. dakikasında Kozcağız futbolcusu Ümit Akyemiş"e, rakibine yaptığı müdahale sebebiyle kırmızı kart gösteren maçın orta hakemi Bayram Aydın"a oyuncular tepki gösterdi. Kırmızı kart gören Akyemiş arkasından yaklaştığı hakemi formasının yakasından çekerek saldırdı ve ensesine tokat attı. Yaşanan olumsuz olayların ardından soyunma odasına giden Bayram Aydın, iki takımın yöneticilerini çağırarak maçı tatil ettiğini açıkladı. Daha sonra hastaneye giden Bayram Aydın, darp raporu aldı. Hakemin şikayetçi olması üzerine futbolcu Akyemiş, götürüldüğü karakolda ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

0 yorum: