Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Sitesi Yenilendi



Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek İl Hakem Kurulu adına site kuran Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu, şimdi de sitesini yenileyerek modern dizaynı ile karşımızda.

Hakemlerin ve Gözlemcilerin birbirleri ile iletişimin güçlendirilmesi yanında, haftalık hakem atamaları da sitede yayınlanıyor. Sitede ayrıca hakem ve gözlemciler için gerekli tüm dökümanlar e bilgiler de yayınlanıyor.

Herzaman görmeye alıştığımız TFFHGD sitelerinden sonra bu yeni açılımı gerçekleştiren İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman GÜNEŞ yaptığı açıklamada " Hakemlerimiz ve Gözlemcilerimiz ile, yeni sitemiz vasıtası ile herzaman iletişimde olduğumuz gibi, tüm hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz haftalık atamaları internet vasıtasıyla sitemizden takip edebiliyor." dedi.
 
Türkiye'de bir ilke imza atan İl Hakem Kurulu Başkanı Sayın Süleyman GÜNEŞ'e başarılarının devamını dilerken,  hakem camiasında İl Hakem Kurulu sitelerinin , zamanla tüm illerde yaygınlaşacağı ve Afyon İHK sitesinin TFFHGD sitelerinin yerini alması için bir başlangıç olduğu düşünülüyor.

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı sitesine gitmek için TIKLAYINIZ..

0 yorum: