Hakeme Tekmeye 14 Maç Ceza


Kayseri'de Süper Amatör Küme'de İl Özel İdarespor ile Yolspor arasında oynanan maçta, hakeme önce yumruk, sonra da tekme atan futbolcu Bülent Yılmaz'a 14 maç ceza verildi.

Vali Muammer Güler Stadyumu'nda 20 Şubat'ta İl Özel İdarespor ile Yolspor arasında oynanan maçının 88'inci dakikasında çıkan olaylar İl Disiplin Kurulu'nda görüşüldü. Kurul, İl Özel İdrarespor'da oynayan ve Beden Eğitim öğretmeni olduğu öğrenilen Bülent Yılmaz'a Hakem Emre Altun'a yumruk attığı ve saldırdığı gerekçesiyle 14 maç ceza verdi.

12'ŞER MAÇ CEZA
Futbol Disiplin Talimatı'nın 44/3 ve 94/1-3 maddeleri gereğince Gökhan Gündüz ve Koray Koç'a da 12'şer maç oynamama, İl Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Ali Karacan'a, Futbol Disiplin Talimatı'nın 37/3, 40/2 ve 27/2 maddeleri gereğince 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. İl Özel İdaresporlu futbolcu Emre Ulu 3 maç ceza aldı.

Öte yandan, çıkan kavga nedeniyle İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, futbol şubesini kapattıklarını ve bundan sonra salon sporlarında faaliyet göstereceklerini açıklamıştı.

0 yorum: