Futbol Hakem Forma ve Malzemeleri Temin Edilmeye Başlandı

Futbol Hakemlerimizin forma ve malzeme yönünden devamlı sıkıntı çektiğini biliyoruz.Tüm illerimizde il hakemlerimiz her biri ayrı forma tipleri ile hakem triosu olarak karşılaşmalara çıkıyorlar.

TFFHGD Genel Merkezi de bir süredir kendi dertleri ile uğraştığından hakem forması üretimini durdurdu. Tüm illerimizden hakem kardeşlerimizin hakem forma ve malzemeleri konusunda yoğun talepleri var. Bu talepleri karşılayabilmek için bir çalışma yapmayı uygun bulduk.

Elimize ürünler ulaştıkça burada yayınlayacağız.. Ürün resimleri ve fiyatlarını burada inceleyebilirsiniz.

İLETİŞİM:
Msn: kural18.org@hotmail.com
Tlf: 0 532 227 19 96
0 505 358 19 96

ONLİNE İLETİŞİM ( Sorularınıza Anında Cevap Alın )

Sipariş İçin Önemli Notlar:
*Aşağıdaki Sipariş Formunu doldururken her bir bölümde net bilgiler yazmalısınız. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra siparşinizde bir sorun yoksa aynı gün içinde gönderilecektir.

*Özellikle Siparişinizi belirtirken Renk, Beden Ölçüleri ve Adetleri konusunda net bilgiler veriniz.

*
Siparişlerde kargo bedeli alıcıya aittir. (Türkiye'nin her yerine 6.00 TL)

*Siparişinizi teslim alma sırasında (Kapıda Ödeme Sistemi) sipariş bedeli ödeme (PTT Kargo) şeklinde net belirttiğiniz adresinize teslim edilir. Ürün belirttiğiniz adrese gelir, ürünü teslim alır, ücretini kargo elemanına verirsiniz.

1. Tip Formalar
1. Tip Formalarımız Klasman Hakemlerimizin daha önce giydiği ve halen tüm illerde genelde il hakemlerimizin giydiği formalar. Bu formalarda tek tek de sipariş verebilirsiniz. Forma, Şort ya da Tozluk, neye ihitiyacınız varsa sadece ihtiyacınızı sipariş verebilirsiniz.

Sipariş için aşağıda bulunan sipariş formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Özellikle hangi tip forma talebiniz olduğu, renk, beden ölçüleri ve miktarını açıkça net bir şekilde belirtmelisiniz. Kısa ve uzun kollu formalarımız mevcuttur.
Fiyatlar:
1. Tip Hakem Forması : 27 TL
1. Tip Füme Hakem Şortu: 18 TL
1. Tip Füme Hakem Tozluğu:
8 TL


1. Tip Füme Forma-27 TL

1. Tip Kırmızı Forma-27 TL

1.Tip Sarı Forma-27 TL

1.Tip Fume Şort-18 TL

1.Tip Fume Tozluk-8 TL 


Umbro  Hakem Formaları (Orjinal)
*Orjinal Umbro Markalı hakem formalarımız geçen sezon Klasman Hakemlerimizin giydiği formalardır. Füme, Sarı ve Türkuaz renkleri vardır. Takım halinde sipariş verebilieceğiniz gibi, sadece şort ve tozluk siparişi de verebilirsiniz.

*Kısa ve Uzun Kollu formalar stoklarımızda mevcuttur.
Fiyatlar:
1 Takım (Forma,Şort,Tozluk) Umbro Forma: 76 TL
1 Adet Umbro Forma: 35 TL
1 Adet Umbro Şort: 29 TL
1 Adet Umbro Tozluk: 12 TL
 


Umro Orjinal Füme Forma-35 TL 

Umbro Orjinal Sarı Forma-35 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Forma-35 TL

Umbro Orjinal Füme Şort-29 TL

Umbro Orjinal Sarı Şort-29 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Şort-29 TL

Umro Orjinal Füme Tozluk-12 TL

Umbro Orjinal Sarı Tozluk-12 TL

Umbro Orjinal Türkuaz Tozluk-12 TL
 
Acme Tornado Orjinal Hakem Düdüğü
Acme Tornado Orjinal Hakem Düdüğü tüm dünayda her türlü spor dalında kullanılan, Fox 40 Hakem Düdüğünden kalite olarak daha üstün orjinal Hakem Düdüğü. Düdüklerimizin Sarı, Kırmızı ve Beyaz renkleri mevcuttur.
Fiyatı: 12 TL


FOX 40 Orjinal Hakem Düdüğü
Fox 40 Orjinal Hakem Düdüklerimizin Kahverengi, Siyah, Gri, Mavi ve Kırmızı renkleri mevcuttur.
Fiyatı: 12 TL

Sarı - Kırmızı Kart Çifti
Fiyatı: 5 TL

TFF Yaka Rozeti (Metal Kesme)

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amblemi Rozet. Metal Kesme, Kaliteli...
Fiyatı: 5 TL

İl Hakem Kokartı ( PVC KAPLI )
İl Hakemi Kokartlarımız PVC kaplıdır. Sipariş verecek olan arkadaşların, kokart ücreti düşük olduğundan dolayı 1-2 kokart siparişi gönderilememektedir. Diğer hakem arkadaşların da ihtiyaçlarının sorularak toplu sipariş verimesi daha uygun olacaktır.
Fiyatı: 2 TL

Selex Hakem Bayrağı
Selex marka hakem bayrağımız, ithal, özel kılıfında, kılıf içerisinde, metal çubuklu ve aynı zamanda istenilen boyuta ayarlanabilen özelliği, ele yapışan maddeden üretilmiş özel tutma kısmı, bayrak kısmı çıkartılıp yıkanabilecek şekilde ve farklı desenle dizayn edilmiş, yağmurdan etkilenmeyen polyester kumaştan imal edilmiş, çantada kolayca taşınabilecek boyutlara küçülebilen kullanışlı ve ergonomik...


Selex Hakem Bayrağı:
Fiyatı: 29 TL



California Hakem Cüzdanı Seti
California Hakem Cüzdanı Seti, içerisinde Tafsilat Kartı ( Sarı-Kırmızı Kartlar ve Oyuncu Değişikliklerini Yazmak İçin), Kurşun Kalem, Sarı ve Kırmızı Kart ve Hakem Forması cebinde kolayca taşınabilecek şekilde hafif ve forma cebine uyumlu Cüzdan'dan oluşmaktadır.


Fiyatı: 14 TL

Top-Kale Parası (METAL KESME)                  
Karşılama başlangıcında başlama vuruşunu yapacak olan takımı belirlemede kullanılan Top-Kale (Yazı-Tura) Parası. Bir tarafında futbol topu, diğer tarafında kale resmi var.   Metal Kesme, Kaliteli
Fiyatı: 5 TL

Umbro Hakem Antrenman Malzemeleri
Umbro Hakem Antrenman Malzemelerimiz Orjinal Umbro olup, geçen yıl Klasman Hakemlerimizin kullandığı antrenman malzemeleridir. Malzemelerin resimleri ve fiyatları aşağıdadır.

Antrenman Tişörtü-Lacivert Renk
Fiyatı: 26 TL

Antrenman Şortu-Türkuaz ve Lacivert Renk
Fiyatı:24 TL

TFF  V-Yaka Tişört-Türkuaz Renk
Fiyatı: 39 TL

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ısınma tişörtü yok mu kırmızı olanlardan 1. tip formaların ısınma tişörtü_? adidas olsa daha iyi olur_? ısınma tişörtü uzun ve kısa. bide yagmurluk kırmızı

Kural18.org dedi ki...

bahsettiğin kırmızı ısınma tişörtleri ve yağmurluklar eskide kaldı. Bir ara yapıldı dağıtıldı.. Şu an yok, bildiğim kadarı ile kimsede yok. Ayrıca kim ben ADİDAS hakem malzemesi temin ediyorum diyorsa (TFFHGD Hakemler derneği de dahil) yalan söylüyor. Adidasta şu an böyle bir ürün yok, ve üretimi de yok. Sağda solda yaptırıp üzeine suç olduklarını bile bile adidas amblemi vuruyorlar. Bizdeki UMBRO antrenman malzemeleri orjinal.. Biz UMBRO TÜrkiye Distribütörü ile çalışıyoruz..

tolgahan dedi ki...

kredi kartı kullanımı olsa daha iyi olmazmıydı ?

maktoob saudi dedi ki...

Thank you so much for this beautiful Article

al Hilal club dedi ki...

Thank you so much for this beautiful Article