"Gelecek Beklenen" Süper Lige Aday Tüm Hakemlerin Performans Karşılaştırmaları

Merkez Hakem Kurulu, tüm bölgelerde "Gelecek Beklenen" olarak nitelendirdiği Klasman Hakemlerini belirlemeye devam ediyor. 1. ve 2. Gelecek Beklenen Hakemler Seminerinden sonra, 3. Gelecek Beklenen Hakemler semineri de Silivri'de yapıldı.

Bu seminerlere çağrılan Klasman Hakemlerinden önümüzdeki sezonda Süper Lig'de düdük çalacak olanlar belirlenecek. Bu sezon Tüm Klasman Hakem ve Yardımcılarının görev sayıları ve istatistiklerini sezon başından bu yana düzenli bir şekilde elimizden geldiğince tutmaya ve bu tabloları sizlerle paylaşmaya çalıştık.  "Gelecek Beklenen Hakemler" seminerlerine çağrılan tüm Klasman Hakemlerinin, bizim tutmuş olduğumuz görev sayıları ve istatistikleri tablolarında üst sıralarda olduğu gözüküyor. Bu da demektir ki, MHK, gelecek beklediği bu hakemlere özel önem veriyor ve yetişmesine katkı sağlamak amacı ile görev veriyor. Gelecek Beklenen tüm klasman hakemlerinin aldıkları görev sayılarını birbirleri ile karşılaştırdık ve bir performans sıralaması oluşturduk..

Oluşturduğumuz bu performans sıralamasında gelecek sezon Süper Lig'de düdük çalabilecek Klasman Hakemleri hemen göze çarpıyor.

Klasman Hakemleri performans sıralaması için aşağıdaki linke tıklayınız..

SL ADAY HAKEMLER

0 yorum: