İl Hakem Kokartı, Bölgesel Hakem Kokartı, Ulusal Hakem Kokartı

Merkez Hakem Kurulu bilindiği üzere 2010-2011 Futbol Sezonu için Hakem Klasmanlarını belirledi. Hakem Klasmanları belirlenirken, MHK, Hakem Kadrolarında da önemli değişikliklere gitti.

Yeni hakem kadroları HİF Hakemi, İl Hakemi, Bölgesel Hakem, Ulusal Hakem ve Üst Klasman Hakemi olarak oluşturuldu. Hakem Kadroları ve yükselme şartları için TIKLAYINIZ...

Yeni oluşturlan hakem kadrolarında Merkez Hakem Kurulu, kokart renklerinde de değişikliğe gitti. Buna göre:

HİF Kokartı: HİF ÖZEL (Aynı Kaldı)
İl Hakemi Kokartı: SARI RENKTE
Bölgesel Hakem-Bölgesel Yardımcı Hakem Kokartları: YEŞİL  RENKTE
Ulusal Hakem-Ulusal Yardımcı Hakem Kokartları: MAVİ RENKTE
Üst Klasman Hakem ve Yardımcı Hakemi Kokartları: KIRMIZI RENKTE

olarak tekrar düzenledi. Yapılan bu değişiklikle hakemlerimizin kokart ihtiyacını karşılamak üzere bir çalışma yapmayı uygun gördük. Kokartlarımız kaliteli baskı, sudan etkilenmeyen maddeden imal edilmiştir. İşte yeni kokartlarımız, fiyatları ve sipariş formu:

Sipariş İçin Önemli Notlar:
*Aşağıdaki Sipariş Formunu doldururken her bir bölümde net bilgiler yazmalısınız. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra siparşinizde bir sorun yoksa aynı gün içinde gönderilecektir.

*Özellikle Siparişinizi belirtirken Renk, Beden Ölçüleri ve Adetleri konusunda net bilgiler veriniz.

*
Siparişlerde kargo bedeli alıcıya aittir. (Türkiye'nin her yerine 7.00 TL)

*Siparişinizi teslim alma sırasında (Kapıda Ödeme Sistemi) sipariş bedeli ödeme (PTT Kargo) şeklinde net belirttiğiniz adresinize teslim edilir. Ürün belirttiğiniz adrese gelir, ürünü teslim alır, ücretini kargo elemanına verirsiniz.

*Kokartlarımızın fiyatı düşük olduğu için, tek kokart siparişi vermemeye özen gösteriniz. Kargo ücreti ile birlikte tek kokart fiyatı 9.50 TL ye gelmektedirç Mümkün mertebe bölgenizdeki ve ilinizdeki hakemler ile birlikte toplu sipariş vermeniz yararınıza olacaktır.

 İL HAKEM KOKARTI

 Fiyatı: 2.50 TL

BÖLGESEL HAKEM KOKARTI

Fiyatı: 2.50 TL

ULUSAL HAKEM KOKARTI
Fiyatı: 2.50 TL

0 yorum: