Umbro Hakem Forma ve Antrenman Malzemelerinde Sezon Sonu İndirimi... Kaçırmayın !!!

Orjinal Umbro Hakem Forma ve Antrenman Malzemelerinde sezon sonu yaklaşması nedeniyle, elde kalan stoklarda maliyet fiyatına satışlar başladı...

Tüm Umbro ürünlerinde % 20'ye varan indirimler yapıldı... Bu indirim stokta kalan ürünlerle sınırlı olup, indirimden sonra oluşan fiyatlar aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Kaçırmayın...!!!

Umbro Hakem Formaları
Orjinal Umbro Markalı hakem formalarımız geçen sezon Klasman Hakemlerimizin giydiği formalardır. Füme, Sarı ve Türkuaz renkleri vardır. Takım halinde sipariş verebilieceğiniz gibi, sadece şort ve tozluk siparişi de verebilirsiniz.

Kısa kollu formalarımız mevcuttur.
 Umbro (Füme, Sarı, Türkuaz )Forma
Fiyatı: 35 TL




Umbro ( Füme, Sarı, Türkuaz ) Şort
Fiyatı: 29 TL

 Umbro ( Füme, Sarı, Türkuaz ) Tozluk
Fiyatı: 12 TL

Umbro Antrenman Malzemeleri
Umbro Hakem Antrenman Malzemelerimiz Orjinal Umbro olup, geçen yıl Klasman Hakemlerimizin kullandığı antrenman malzemeleridir. Malzemelerin resimleri ve fiyatları aşağıdadır.


Umbro TFF V-Yaka Tişört (Beyaz, Türkuaz)
Fiyatı: 39 TL


İLETİŞİM:
Msn: kural18.org@hotmail.com
Tlf: 0 532 227 19 96
0 505 358 19 96

ONLİNE İLETİŞİM ( Sorularınıza Anında Cevap Alın )


Sipariş İçin Önemli Notlar:
*Aşağıdaki Sipariş Formunu doldururken her bir bölümde net bilgiler yazmalısınız. Sipariş formu bize ulaştıktan sonra siparişinizle ilgili bir eksiklik ya da yanlışlık yoksa aynı gün gönderilecektir.

*Özellikle Siparişinizi belirtirken Renk, Beden Ölçüleri ve Adetleri konusunda net bilgiler veriniz.

*Siparişlerde kargo bedeli alıcıya aittir.

*Siparişleriniz Ödemesi ve Teslimat:
1.Siparişinizi teslim alma sırasında (Kapıda Ödeme Sistemi) sipariş bedeli ödeme (PTT Kargo) şeklinde net belirttiğiniz adresinize teslim edilir. Ürün belirttiğiniz adrese gelir, ürünü teslim alır, ücretini kargo elemanına verirsiniz.

0 yorum: