Derbide Hüseyin GÖÇEK'e Düşük Not: 7.5

7,5 zorunlu istirahat!
Derbinin gözlemcisi Hamdi Kutval’dan, hakem Hüseyin Göçek’e düşük not geldi

F.BAHÇE-BEŞİKTAŞ derbisinde verdiği kararlarla her iki takım yöneticileri tarafından ağır biçimde eleştirilen FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek, gözlemcisi Hamdi Kutval’dan düşük not aldı. Kutval’ın 7.5 verdiği Göçek, Merkez Hakem Kurulu tarafından sezon sonuna kadar dinlendirilecek..

TFF’NİN en deneyimli gözlemcileri arasında yer alan Kutval, federasyona mesai saati bitiminde gönderdiği raporunda Göçek için ‘Bariz hatası bulunuyor. Beklenenin altında bir yönetim gösterdi’ diye yazdı. FIFA kokartlı Hüseyin Göçek’e bu sezonki en düşük notu veren Hamdi Kutval, karşılaşmayı zorluk derecesi yüksek sınıfta gösterdi. Gözlemci Kutval raporunun açıklamalar bölümüne ise, “Hakem için zor bir maç oldu. Çok zor durum ve pozisyonlarda karar vermesi gerekti. Yönetimi yetersizdi. Zira bariz hatası bulunuyor, beklenenin altında bir yönetim gösterdi” notunu düştü.

‘KÖTÜ NİYETLİLER’
ÖTE yandan UEFA mentörü Schluchter’in, Göçek’e “Maç boyunca bazı hatalar yaptın. Ancak 22 kötü niyetli futbolcu hakemi etkilemek için her şeyi yaptı. Böyle bir ortamda hata yapmamak çok zor. Önemli olan bu hatalardan ders alarak, yola devam etmek” dediği ifade edildi.

TAYFUN BAYINDIR / VATAN

0 yorum: